RAČUNOVODSKI SERVIS
RAČUNOVODSTVO
FINANČNO & DAVČNO SVETOVANJE
Našim naročnikom že več kot 20 let nudimo strokovne
in celovite računovodske storitve.

O podjetju

Podjetje Darin, d.o.o. je s svojimi storitvami na trgu prisotno že več kot 20 let. Smo več kot računovodsko podjetje, saj se nenehno razvijamo in širimo nabor naših storitev ter tako sledimo potrebam naših partnerjev. Tako malim in srednje velikim podjetjem, samostojnim podjetnikom, neprofitnim organizacijam in zavodom pomagamo uresničiti njihove cilje.

Našo ekipo sestavljajo visoko strokovni sodelavci z različnimi specifičnimi znanji - kot ekipa razvijamo, izboljšujemo in uvajamo rešitve, ki temeljijo na vrednotah predanosti, integritete in strokovnosti. Ustvarjamo prijetno in stimulativno delovno okolje ter spodbujamo osebni in strokovni razvoj sodelavcev prek izobraževanj in prenosa znanja. Zavedamo se, da je za naše sodelavce družba Darin, d.o.o. več kot le služba, zato z različnimi spodbudami stremimo k njihovemu osebnemu in strokovnemu zadovoljstvu.

Želimo ostati visoko strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Strokovnost ostaja naša temeljna vrednota in zaveza. Z uvajanjem najsodobnejših informacijskih rešitev in individualnim pristopom bomo tudi v prihodnje razvijali naše storitve tako, da bomo našim partnerjem zagotavljali podporo najvišje kakovosti.

Z vsakim naročnikom se dogovorimo o načinu opravljanja storitev, ki je zanj najoptimalnejši. Za nas je to pomembno, ker imamo radi zadovoljne partnerje. Naše vodilo je takojšen odziv na zahteve naročnika.

Želite, da vam pripravimo ponudbo sodelovanja z nami?

Ponudba za vas ni obvezujoča, zaupane podatke pa bomo uporabili izključno za izdelavo te ponudbe.